Badmeester stoel Giethoorn

Afgelopen donderdag (24 maart 2022) hebben we weer een project afgerond. Deze keer mochten we een badmeester stoel maken voor Guido in Giethoorn. Van zijn vrouw kreeg hij deze stoel cadeau voor zijn verjaardag. De tuin grenst aan een prachtig natuurgebied waar allemaal verschillende soorten vogels rondfladderen.

Zes man sterk stapten we in de bus om de stoel te plaatsen. Giethoorn staat bekend om de vele grachtjes en bruggen die het tot het karakteristieke dorp maken dat het is en daardoor was het een eindje lopen en vooral tillen om de delen van de stoel daar te krijgen. Uiteindelijk is het allemaal gelukt, de stoel staat en het resultaat mag er zeker zijn. Als je op de stoel gaat zitten zit je toch al snel drie meter hoog, met zicht tot wel acht kilometer.

We hopen dat Guido veel plezier heeft van zijn cadeau en mooie dingen mag zien vanuit z’n stoel. Wij vonden het in ieder geval een groot plezier om de stoel te mogen maken en te plaatsen.

Contact

Frysian Design
Postbus 116
9200 AC Drachten
Insectenhotel Vierhuizen

Insectenhotel Vierhuizen

Geplaatst op: 2023-04-21

Op vrijdag 21 april j.l. heeft de participerende dagbesteding van de boerderij in Drachten weer een insectenhotel mogen afleveren. Met een groep van acht mensen zijn we de hort op gegaan. Deze keer was het voor ee...

Lees meer Meer nieuws
Vogelhuisjes voor Oekraïne

Vogelhuisjes voor Oekraïne

Geplaatst op: 2022-03-31

Op 24 februari escaleerde de situatie in Oekraïne. In een paar weken tijd zijn er al honderden doden en gewonden en sloegen meer dan 2 miljoen Oekraïners op de vlucht naar buurlanden zoals Polen. De mate...

Lees meer Meer nieuws
 • Enorm blij met robuuste kweekbakken voor in de tuin

  Femke
 • Heb de boekenboom op m'n kamer vol boeken en knuffels!

  Nikita
 • Erg blij met onze betonnen voerbak

  Mark
 • Super! Mijn design lamp met led verlichting

  Desiree
 • Heel blij met mijn kattentoilet

  Roelof
 • De vlinders vliegen af en aan richting mijn insectenhotel

  Douwe
Femke Nikita Mark Desiree Roelof Douwe