Over ons

Frysian Design is onderdeel van een zorgorganisatie waar deelnemers een nuttige dagbesteding volgen en werkervaring opdoen. Hierdoor komen de deelnemers dichter bij de reguliere arbeidsmarkt te staan en met de juiste begeleiding van ons jobcentrum gaan wij kijken naar een passende werkplek al dan niet met loonwaarde. Sinds 2016 zijn wij gesitueerd in de monumentale boerderij Vrijburgh, welke gebouwd is in 1805.

Wij maken producten voor zowel bedrijven als particulieren. De materialen waar wij mee werken zijn hoofdzakelijk hout, steen en natuurproducten zoals riet en bamboe. Hierbij letten wij vooral op efficiëntie en waar mogelijk hergebruik van materialen. Naast seriematige werkzaamheden, zoals het maken van betonnen poten voor designtafels, voeren wij ook maatwerkopdrachten uit van schets tot product. Ook kleinschalige inpakwerkzaamheden kunnen wij in opdracht uitvoeren. 

Door de aandacht en zorg die wij samen met de deelnemers aan de producten besteden kan het zijn dat het leveren iets langer gaat duren dan u zal wensen maar dan heeft u wel iets unieks.

De voorradige producten kunnen wij uiteraard sneller leveren.

Voor vragen over onze producten of eventuele (maatwerk)opdrachten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Contact

Frysian Design
Postbus 116
9200 AC Drachten
Vogelhuisjes voor Oekraïne

Vogelhuisjes voor Oekraïne

Geplaatst op: 2022-03-31

Op 24 februari escaleerde de situatie in Oekraïne. In een paar weken tijd zijn er al honderden doden en gewonden en sloegen meer dan 2 miljoen Oekraïners op de vlucht naar buurlanden zoals Polen. De mate...

Lees meer Meer nieuws
Badmeester stoel Giethoorn

Badmeester stoel Giethoorn

Geplaatst op: 2022-03-31

Afgelopen donderdag (24 maart 2022) hebben we weer een project afgerond. Deze keer mochten we een badmeester stoel maken voor Guido in Giethoorn. Van zijn vrouw kreeg hij deze stoel cadeau voor zijn verjaardag. De...

Lees meer Meer nieuws
 • Enorm blij met robuuste kweekbakken voor in de tuin

  Femke
 • Heb de boekenboom op m'n kamer vol boeken en knuffels!

  Nikita
 • Erg blij met onze betonnen voerbak

  Mark
 • Super! Mijn design lamp met led verlichting

  Desiree
 • Heel blij met mijn kattentoilet

  Roelof
 • De vlinders vliegen af en aan richting mijn insectenhotel

  Douwe
Femke Nikita Mark Desiree Roelof Douwe